Kültéri fényvető

Fedezze fel a Lámpaszaküzlet széles kínálatát kültéri fényvetők terén! Több mint 15 különböző stílusú és funkciójú termékünkkel hatékonyan világíthatja meg otthona külső területeit. Energiatakarékos LED technológiájú, időjárásálló kivitelű fényvetőink tökéletesek kertek, járdák és épületek megvilágításához. Válasszon a különböző színű és méretű modelleink közül, hogy otthona még hangulatosabb és biztonságosabb legyen.


16termék
 

A Kültéri Fényvetők Sokoldalúsága

Üdvözöljük a Lámpaszaküzlet kültéri fényvetők széles választékánál, ahol a minőség és a funkcionalitás találkozik. Kínálatunkban 15 különböző termékünk tökéletesen alkalmas a külső területek hatékony megvilágítására.

Energiatakarékos és Hatékony Megoldások

Válasszon energiatakarékos LED technológiájú reflektoraink közül, amelyek hosszú élettartamot és alacsony energiafogyasztást garantálnak. A különböző típusok, mint a földbe szúrható reflektorok és a fali reflektorok, magas IP védelemmel rendelkeznek, ami biztosítja a biztonságos használatot és hosszú élettartamot a kültéri körülmények között.

Változatosság és Kivitelezés

A kínálatunkban található termékek között szerepelnek a TAIGA, GINGER, és PALMA modellek, melyek többféle színben, mint fekete, barna, matt fehér és antracit, elérhetők. Ezek a reflektorok tökéletesen illeszkednek a különböző stílusú külső területekhez.

Funkcionalitás és Rugalmasság

Reflektoraink magas fényerővel rendelkeznek, ami lehetővé teszi a nagy területek hatékony megvilágítását. Az egyszerű telepítés lehetővé teszi, hogy könnyedén integrálja őket otthona különböző részeibe, legyen szó kertekről, járdákról vagy épületekről.

Biztonság és Tartósság

A magas IP védelemmel rendelkező lámpáink garantálják a biztonságos használatot és hosszú élettartamot, így ideálisak kültéri környezetben történő alkalmazásra. Az időjárásálló kivitel biztosítja, hogy a reflektorok ellenálljanak a különböző időjárási körülményeknek.

Stílusos Design

A Lámpaszaküzletnél nagy hangsúlyt fektetünk a designra és a stílusra. Válogasson a különböző stílusú és formájú kültéri reflektoraink között, hogy megtalálja az Ön otthonához leginkább illőt.

Fedezze fel most a Lámpaszaküzlet kültéri fényvetők széles választékát, és válassza ki a tökéletes darabot otthona külső teréhez. Legyen szó hatékony megvilágításról vagy stílusos külső designról, nálunk biztosan megtalálja a megfelelő világítási megoldást.

Szűrés
Ár
 (Ft)
7 690 Ft - 75 790 Ft
Típus
Stílus
Maximális fényerő
 (Lumen)
144 Lumen - 3 150 Lumen
Lámpatest színe
Bura színe
LED színhőmérséklet:
 (Kelvin)
3 000 Kelvin - 4 000 Kelvin
IP védelem
 (IP)
IP 44 - IP 65
Szélesség
 (cm)
6 cm - 22 cm
Hosszúság
 (cm)
10 cm - 30 cm
Magasság
 (cm)
10 cm - 43 cm
Teljes magasság
 (cm)
10 cm - 43 cm
Névleges teljesítmény
 (W)
6 W - 35 W
LED lámpa
LED színhőmérséklet
Termék státusza