Kültéri reflektor

Fedezze fel a Lámpaszaküzlet.hu különleges kültéri reflektor kínálatát! Több mint 10 különböző termékünk közül választhat, amelyek tökéletesek a külső területek, mint kertek, járdák és épületek hatékony megvilágításához. Különböző típusok, mint a földbe szúrható és fali reflektorok, magas IP védelemmel és energiatakarékos LED technológiával kaphatók. Válasszon nálunk a stílusos és praktikus megoldások közül!


10termék 110

A Kültéri Reflektorok Sokoldalúsága

Üdvözöljük a Lámpaszaküzlet kültéri reflektorok széles választékánál, ahol a minőség és a funkcionalitás találkozik. Több mint 10 különböző termékünk tökéletesen alkalmas a külső területek hatékony megvilágítására.

Energiatakarékos és Hatékony Megoldások

Választhat energiatakarékos LED technológiájú reflektoraink közül, amelyek hosszú élettartamot és alacsony energiafogyasztást garantálnak. A különböző típusok, mint a földbe szúrható reflektorok és a fali reflektorok, magas IP védelemmel rendelkeznek, ami biztosítja a biztonságos használatot és hosszú élettartamot a kültéri körülmények között.

Változatosság és Kivitelezés

A kínálatunkban található termékek között szerepelnek a TAIGA, GINGER, és PALMA modellek, melyek többféle színben, mint fekete, barna, matt fehér és antracit, elérhetők. Ezek a reflektorok tökéletesen illeszkednek a különböző stílusú külső területekhez.

Funkcionalitás és Rugalmasság

Reflektoraink magas fényerővel rendelkeznek, ami lehetővé teszi a nagy területek hatékony megvilágítását. Az egyszerű telepítés lehetővé teszi, hogy könnyedén integrálja őket otthona különböző részeibe, legyen szó kertekről, járdákról vagy épületekről.

Biztonság és Tartósság

A magas IP védelemmel rendelkező lámpáink garantálják a biztonságos használatot és hosszú élettartamot, így ideálisak kültéri környezetben történő alkalmazásra. Az időjárásálló kivitel biztosítja, hogy a reflektorok ellenálljanak a különböző időjárási körülményeknek.

Szűrés
Ár
 (Ft)
31 290 Ft - 79 290 Ft
Típus
Maximális fényerő
 (Lumen)
144 Lumen - 3 150 Lumen
Lámpatest színe
Bura színe
IP védelem
 (IP)
IP 54 - IP 65
Szélesség
 (cm)
7 cm - 22 cm
Hosszúság
 (cm)
11 cm - 35 cm
Magasság
 (cm)
10 cm - 11 cm
Teljes magasság
 (cm)
10 cm - 28 cm
Termék státusza