LIDO-3 modern LED Függőlámpa,  füst színű
LIDO-3 modern LED Függőlámpa, füst színű
35 290 Ft

LIDO-3 modern LED Függőlámpa, füst színű

LIDO-3 modern LED Függőlámpa,  füst színű
LIDO-3 modern LED Függőlámpa,  füst színű
  • Modern design 
  • Füst színű áttetsző bura
Cikkszám
330168364
Maximális fényerő
576 Lumen
IP védelem
IP 20
Foglalat típusa
G9
LED lámpa
nem
Szállítható
35 290 Ft
Részletek

A LIDO-3 egyedi függőlámpa kiváló választás azok számára, akik a modern világítási megoldásokat részesítik előnyben. Ez a lámpa 124 cm magasságával és 20 cm-es átmérőjével tökéletesen illeszkedik bármely belső térbe, legyen szó étkezőről vagy konyháról. A fémöntvényből készült szerkezet és a füstös színű átlátszó üveg diffúzor eleganciát sugároz, miközben a modern design elemei is megjelennek benne.

A G9 foglalatba illeszkedő 15W-os halogén izzó biztosítja a lágy, meleg fényt, de lehetőség van LED izzóra váltani az energiatakarékosabb megoldás érdekében. Az IP20 védettség garantálja, hogy a lámpa kizárólag beltéri használatra alkalmas. A lámpa egyszerű, mégis stílusos megjelenése tökéletesen kiegészíti a modern otthonokat.

A LIDO-3 függőlámpa nem csak a funkcionalitásra helyez hangsúlyt, hanem a dekoratív szerepét is komolyan veszi. Az étkezőasztal felett vagy a konyhasziget fölött elhelyezve nemcsak megfelelő fényt biztosít, hanem a helyiség középpontjává is válik. Ez a lámpa ideális választás azok számára, akik a modern stílus és a praktikus megoldások harmóniáját keresik világítási eszközeikben.

Adatok
Típus
függőlámpa
Stílus
Modern
Lámpacsalád
LIDO-3
Magasság
24 cm
Foglalatok száma
1
Átmérő
20 cm
Maximális teljesítmény
40 W
Izzót-fényforrást tartalmaz
nem
Szín
füstös átlátszó
Anyag
fém
Garancia
1 év
Szállítási idő:
5-10 munkanap
Tömeg
660 g/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek