OBLIGE LED fali lámpa
OBLIGE kristály LED fali lámpa
78 090 Ft

OBLIGE kristály LED fali lámpa

OBLIGE LED fali lámpa
OBLIGE LED fali lámpa
OBLIGE LED fali lámpa
  • Egyedi, m odern design 
  • Átlátszó kristály elemek
Cikkszám
1101453
Maximális fényerő
1 310 Lumen
IP védelem
IP 20
LED lámpa
igen
Rendelhető
78 090 Ft
Részletek

Fedezze fel az OBLIGE LED Fali Lámpát, amely egyedülálló és modern megjelenésével azonnal magára vonja a figyelmet. A lámpatest arany színű fémből készült, ami melegséget és fényűzést áraszt, míg a kiváló minőségű K9 kristály elemei tükrözik a fényt, létrehozva egy ragyogó és elegáns hatást a belső térben.

A lámpa nem csak megvilágítja az otthonát, de dekorációs elemként is funkcionál, kiemelve a helyiség modern vagy akár klasszikus stílusát. A beépített LED technológia biztosítja, hogy a lámpa energiatakarékos maradjon, miközben három különböző színhőmérséklet közül választhat: meleg (3000K), semleges (4000K) és hideg (6000K) fényt biztosítva, így minden hangulathoz alkalmazkodik.

A 17 wattos maximális teljesítményű OBLIGE lámpa IP20-as védelemmel rendelkezik, ami jelzi, hogy bár nem vízálló, de megfelelő védelmet nyújt a tárgyak behatolása ellen. A lámpatest 8 cm széles, 50 cm magas és 12 cm mélyen belóg a falból, így tökéletes választás lehet folyosókra, hálószobákba vagy akár nappalikba is.

A fényerőszabályozhatóság révén a lámpa fényereje három lépésben állítható, lehetővé téve, hogy a felhasználói igényeknek megfelelően szabályozza a fényerősséget. A termék két év garanciát kap, ami biztosítja a hosszú távú megbízhatóságot és minőséget.

A szállítási idő 5-10 munkanap, ami azt jelenti, hogy az OBLIGE LED Fali Lámpa gyorsan és egyszerűen hozzáadhatja otthona fényét és stílusát.

Legyen szó a nappali frissítéséről vagy egy új otthon stílusos megvilágításáról, az OBLIGE LED Fali Lámpa tökéletes választás a modern életstílushoz.

Adatok
Típus
fali lámpa
Felhasználás helye
Beltéri lámpa
Stílus
Modern kristály
Lámpacsalád
OBLIGE
Lámpatest színe
arany
Lámpatest anyaga
fém
Szélesség
8 cm
Magasság
50 cm
Belógás
12 cm
Maximális teljesítmény
17 W
Érintésvédelmi osztály
I
Fényerőszabályozható
igen, 3 lépcsőben
Kristály típusa
K9 kristály
LED színhőmérséklet
3000/4000/6000K
Garancia
2 év
Szállítási idő:
5-10 munkanap
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!