TACK kültéri mozgatható fényvető
TACK kültéri mozgatható fényvető
37 490 Ft

TACK kültéri mozgatható fényvető

TACK kültéri mozgatható fényvető
TACK kültéri mozgatható fényvető
TACK kültéri mozgatható fényvető
TACK kültéri mozgatható fényvető
  • Modern stílus 
  • Falon és földön egyaránt használható 
  • Nagy fényerő
Cikkszám
110121271
Maximális fényerő
975 Lumen
IP védelem
IP 65
LED lámpa
igen
Szállítható
37 490 Ft
Részletek

Fedezze fel a TACK kültéri mozgatható fényvetőt, amely a modern stílus és a nagy fényerő tökéletes kombinációját kínálja. Ez a lámpa ideális választás, ha egyedi és hatékony világítást szeretne a héz körüli területeken. Kiválóan használható falon vagy földön egyaránt, így rugalmasan alkalmazkodhat az igényekhez.

A TACK kültéri mozgatható fényvető kiemelkedően erős fényerőt nyújt, maximalizálva a megvilágított terület láthatóságát. A 975 lumen maximális fényerő garantálja a kiváló megvilágítást és a kellemes atmoszférát.

Ez a lámpa sötétszürke színben pompázik, amely tökéletesen illeszkedik a modern kültéri környezetbe. Az IP65 védettségnek köszönhetően a lámpa ellenáll az időjárási viszontagságoknak és a környezet kihívásainak.

A TACK 3000Kelvin LED színhőmérséklettel rendelkezik, ami kellemes és meleg fényt biztosít. A 80-as CRI (színvisszaadási index) érték pedig valósághű színeket eredményez, így a környezet minden részletét kiemeli.

A lámpa minőségét és tartósságát az alumínium anyag garantálja, míg a beépített SMD LED fényforrás hosszú élettartamot és energiatakarékosságot biztosít. A TACK kültéri mozgatható fényvető 1 év garanciával rendelkezik, és a szállítási idő 5-10 munkanapot vesz igénybe.

Válassza a TACK mozgatható fényvetőt, hogy stílusosan és hatékonyan világítsa meg kültéri területeit. Legyen az terasz, kert vagy más kültéri helyszín, ez a lámpa biztosítja az optimális világítást és hangulatot. Tegye különlegessé ketrjét a TACK lámpafényével!

Adatok
Típus
álló lámpa
Felhasználás helye
kültéri lámpa
Stílus
Modern
Lámpacsalád
TACK
Lámpatest színe
sötétszűrke
Lámpatest anyaga
alumínium
LED színhőmérséklet:
3 000 Kelvin
Szélesség
6,5 cm
Hosszúság
100 cm
Magasság
5,9 cm
Maximális teljesítmény
15 W
Beépített LED fényforrás típusa
SMD LED
Forma
szögletes
Izzó cserélhető?
igen, szakember által
CRI
80
Garancia
1 év
Szállítási idő:
5-10 munkanap
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!