AKKUMLÁTOROS LÁMPÁK

Fedezze fel a mobil és sokoldalú akkumulátoros lámpák kínálatát a Lampaszakuzlet.hu-n! Ezek az innovatív lámpák tökéletes választást jelentenek kertben, teraszon vagy bármilyen kültéri helyszínen való használatra. Könnyen hordozható, különböző szín- és formaválasztékban kaphatók, így minden stílushoz illeszkednek. Az akkumulátoros lámpák energiatakarékosak, hosszú élettartamúak és rendkívül praktikusak, ideálisak minden kültéri tevékenységhez.


27termék
 

A Modern Kültéri Világítás Előnyei

Akkumulátoros lámpáink modern megoldást kínálnak a kültéri világításra. Hordozhatóak és kényelmesen használhatóak, így bárhová magával viheti őket. Legyen szó kerti partikról, teraszokról vagy akár sátrazásról, ezek a lámpák minden helyzetben tökéletes fényforrást biztosítanak.

Választék és Stílusok

Széles választékunkban megtalálhatóak különböző stílusú és színű akkumulátoros lámpák, mint például a modern, minimalista vagy elegáns designok. Különböző méretek és formák közül választhat, hogy a lámpa tökéletesen illeszkedjen az Ön igényeihez és otthona stílusához.

Energiahatékonyság és Tartósság

Akkumulátoros lámpáink LED technológiával rendelkeznek, ami energiatakarékos és hosszú élettartamot garantál. A beépített akkumulátorok könnyen újratölthetők, így a lámpák mindig készen állnak a használatra.

Könnyű Kezelhetőség és Mozgathatóság

Ezek a lámpák kifejezetten a könnyű kezelhetőségre és hordozhatóságra lettek tervezve. Kompakt méretükkel és könnyű súlyukkal ideálisak utazáshoz, kiránduláshoz vagy akár csak a kertben történő áthelyezéshez.

IP Védettség és Időjárásállóság

Sok modellünk magas IP védettséggel rendelkezik, így ellenállnak a víznek és a poros környezetnek. Ez biztosítja, hogy lámpáink hosszú távon megbízhatóan működjenek a különböző kültéri körülmények között.

Fedezze fel akkumulátoros lámpáink széles választékát a Lampaszakuzlet.hu-n, és találja meg az ideális megoldást kültéri világítási igényeire!

Szűrés
Ár
 (Ft)
18 090 Ft - 256 900 Ft
Típus
Felhasználás helye
Maximális fényerő
 (Lumen)
150 Lumen - 550 Lumen
Lámpatest színe
Bura színe
IP védelem
 (IP)
IP 20 - IP 65
Magasság
 (cm)
30 cm - 150 cm
Teljes magasság
 (cm)
30 cm - 39 cm
Átmérő
 (cm)
11 cm - 35 cm
Névleges teljesítmény
 (W)
2 W - 10 W
Izzó cserélhető?
LED színhőmérséklet
Termék státusza