Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Bővebb információ
Menü

Függőlámpa

Egy függő lámpát a ház bármelyik helyiségében jól használhatunk, s bár ezek a lámpák legtöbbször helyi világításra alkalmasak, egyre több olyan függő lámpa is van, amelyek a beépített LED fényforrások, vagy a bennük rejlő foglalatok mennyisége miatt nagyobb helyiségek bevilágítására is alkalmasak. Lámpaszaküzlet, az online lámpaáruház
kristály függő lámpa kristály függő lámpa
Az általunk forgalmazott kristály függő lámpák prémium minőségű alapanyagokból készült lámpák. Fémrészeik a legtöbbször rézből a kristálydíszek pedig árkategóriától függően Svarowski, Schuller vagy K9 kristállyal készülnek.
Rendezés:
37.590 Ft 33.690 Ft (26.528 Ft + ÁFA)
Rendelhető
64.190 Ft (50.543 Ft + ÁFA)
Rendelhető
60.190 Ft (47.394 Ft + ÁFA)
Rendelhető
51.190 Ft (40.307 Ft + ÁFA)
Rendelhető

A lámpa szaküzlet logója egy klasszikus lüszter lámpa

Ennek az oka pedig nagyon egyszerű: Ez az a lámpa már évszázadok óta használatos, mindenki látott már ilyen függő lámpát valamilyen formában.

A függő lámpák és a csillárok között rengeteg a hasonlóság mégis különböznek

Egy függő lámpa leginkább abban különbözik egy csillártól, hogy a világító test egy egységben, (burában, ernyőben) végződik, és a fényforrások ezen belül helyezkednek el, nem pedig több külön álló karon.

Ugyanakkor a csillárok és a függő lámpák is kiváló általános világítást biztosítanak egy nappaliban, konyhában vagy étkezőben.

Tippek az Étkező asztal helyes megvilágításához

Egy családi ebéd vagy vacsora során nagyon fontos, hogy az étkező asztal helyes megvilágítása.

Ezt az alábbi szempontok figyelembevételével érhetjük el a legjobban:

  • Az étkező asztal megvilágítása célszerű ha igazodik a megvilágítandó asztal hosszához. Tehát egy 8 személyes asztal fölé érdemes több ágú vagy hosszúkás függő lámpát választani.
  • Az étkező asztal (ugyanúgy, mint más bútorok pl. dohányzó asztal) felett nyugodtan lehet mélyebben is a lámpa, hiszen akkor a megvilágítás is jobb (amennyiben.
  • Amennyiben nagyobbítható asztalunk van, érdemes olyan függő lámpát választani aminek hosszát az aktuális asztal mérethez tudjuk állítani ( ilyenek pl a KRAFT lámpa család függő lámpái)  

Keresés