CCT LED lámpák

A CCT LED lámpák a modern világítástechnika legújabb generációját képviselik. Ez a technológia lehetővé teszi, hogy a lámpa színhőmérséklete szabályozható legyen, így a felhasználó igényeihez és hangulatához lehet igazítani a megvilágítást.

A CCT LED lámpák különböző formában és kialakításban elérhetőek, beleértve a mennyezeti, asztali és álló lámpákat is. Az álló lámpák nagyon népszerűek otthoni vagy irodai használatra, mivel a magasságuk és a fejük dönthetősége állítható, így a megfelelő megvilágítás bármilyen helyzetben biztosítható.

A CCT LED lámpák élettartama hosszú, energiahatékonyságuk pedig kiváló. A színhőmérséklet szabályozhatósága lehetővé teszi, hogy a lámpa mindig a megfelelő fényt nyújtsa az adott feladathoz, például a munkához vagy a pihenéshez.

Ha keres egy modern és rugalmas megvilágítási megoldást, akkor a CCT LED lámpák tökéletes választás lehetnek Önnek. Válassza a kiváló minőséget és a modern dizájnt, és élvezze az energiatakarékos és szabályozható fényt az otthonában vagy irodájában.

196termék
 

A CCT LED lámpák modern és innovatív megoldást kínálnak az otthoni és irodai világítási igényekre. Az LED technológia használata hatékony és energiatakarékos, ami nemcsak segít csökkenteni a villanyszámlát, hanem hosszabb élettartamot is biztosít a lámpának.

Az CCT LED lámpák különlegessége, hogy szín hőmérsékletet lehet állítani, így az Ön igényeihez és hangulatához igazíthatja a világítást. Az CCT LED lámpák közül választhat állólámpát, asztali lámpát, mennyezeti lámpát, valamint szalag- és spotlámpákat is.

Az állólámpák magassága állítható, így könnyen igazíthatóak a különböző helyszínekhez és igényekhez. Az asztali lámpák könnyen elférnek az íróasztalon, éjjeliszekrényen vagy bármely más felületen, és kiváló megoldást kínálnak az olvasáshoz, munkához és pihenéshez.

A mennyezeti lámpák a helyiség fővilágítását biztosítják, és számos kivitel közül lehet választani, így mindenki megtalálja a számára megfelelőt. Az CCT LED szalag- és spotlámpák pedig kiváló megoldást kínálnak az indirekt világításra vagy a dekoratív megvilágításra.

Az CCT LED lámpák minőségi anyagokból készülnek, és a legmodernebb LED technológiával rendelkeznek. Az élettartamuk hosszú, így hosszú éveken át szolgálnak majd Önnek. Az CCT LED lámpák egyszerűen összeszerelhetőek és könnyen tisztíthatóak, így ideális választás mindenki számára, aki keresi a megfelelő LED lámpákat.

Összességében az CCT LED lámpák modern, energiatakarékos és stílusos megoldást kínálnak az otthoni és irodai világítási igényekre. Az CCT LED lámpák minőségi anyagokból készülnek, és a legmodernebb LED technológiával rendelkeznek. A lámpák egyszerűen összeszerelhetőek és könnyen tisztíthatóak, így ideális választás mindenki számára, aki keresi a megfelelő LED lámpákat. Válasszon az CCT LED lámpák közül, és élvezze a modern és hatékony világítást!
Szűrés
Ár
 (Ft)
18 090 Ft - 598 900 Ft
Típus
Stílus
Maximális fényerő
 (Lumen)
200 Lumen - 9 900 Lumen
Lámpatest színe
Bura színe
IP védelem
 (IP)
IP 20 - IP 44
Szélesség
 (cm)
6 cm - 69 cm
Hosszúság
 (cm)
16 cm - 160 cm
Magasság
 (cm)
3 cm - 185 cm
Teljes magasság
 (cm)
5 cm - 160 cm
Átmérő
 (cm)
13 cm - 100 cm
Teljes átmérő
 (cm)
60 cm - 80 cm
Névleges teljesítmény
 (W)
4 W - 90 W
LED lámpa
Izzó cserélhető?
CRI
LED színhőmérséklet
Termék státusza