ventilátoros lámpák

Fedezze fel ventilátoros lámpáink lenyűgöző választékát a Lampaszakuzlet.hu-n! Egyesítse a stílust és funkcionalitást otthonában vagy irodájában ezekkel a két az egyben megoldásokkal. Kínálatunk a legmodernebb dizájntól a klasszikus formákig terjed, minden igényt kielégítve. Ventilátoros lámpáink nem csak világítanak, de friss, kellemes légkört is teremtenek. Böngésszen most és találja meg az ideális darabot!


6termék 16

A Lampaszakuzlet.hu ventilátoros lámpák kategóriája olyan egyedi és innovatív megoldásokat kínál, amelyek ötvözik a modern világítástechnikát a praktikus ventilátor funkcióval. Ezek a lámpák tökéletes választást jelentenek mindenki számára, aki nem akar kompromisszumot kötni a stílus és funkcionalitás között. Legyen szó otthonról, irodáról vagy akár nyaralóról, ventilátoros lámpáink hozzájárulnak az ideális légkör megteremtéséhez.

Design és Stílus

A ventilátoros lámpák tervezésénél különös figyelmet fordítottunk a sokféleségre, így garantáltan megtalálja a belső tér stílusához illő modellt. A modern, letisztult vonalaktól a tradicionális, díszes kivitelekig minden megtalálható. Akár a futurisztikus, akár a klasszikus design híve, kínálatunkban olyan darabokat talál, amelyek nem csak megvilágítják, de élettel is töltik meg a teret.

Funkcionalitás és Technológia

A ventilátoros lámpák nem csak esztétikai értékkel bírnak, hanem kiemelkedő funkcionalitással is. A beépített ventilátorok lehetővé teszik a levegő frissítését és a hőmérséklet szabályozását a helyiségekben, így nyáron hűsítenek, télen pedig elősegítik a meleg levegő egyenletes eloszlását. A legtöbb modell távirányítóval van felszerelve, így könnyedén szabályozható a világítás erőssége és a ventilátor sebessége is. Az energiatakarékos LED világítás hosszú élettartamot és alacsony üzemeltetési költséget biztosít.

Alkalmazási Területek

A ventilátoros lámpák ideálisak lakószobákba, hálószobákba, étkezőkbe és irodákba egyaránt. Kiválóan alkalmazhatók nagyobb, nyitott terekben, ahol a levegő mozgatása és a megfelelő világítás egyaránt fontos szempont. A design és funkcionalitás tökéletes kombinációja miatt ezek a lámpák különösen kedveltek a stílust és kényelmet előtérbe helyező vásárlók körében.

Szűrés
Ár
 (Ft)
93 690 Ft - 109 900 Ft
Maximális fényerő
 (Lumen)
1 300 Lumen - 1 980 Lumen
Lámpatest színe
Magasság
 (cm)
30 cm - 45 cm
Átmérő
 (cm)
90 cm - 132 cm
LED színhőmérséklet
Termék státusza