Kültéri kandeláber

Fedezze fel a Lámpaszaküzlet gazdag választékát kültéri kandeláberek terén! Kínálatunk a hagyományos, elegáns stílusoktól a modern, letisztult formákig terjed, így minden otthoni és közterületi igényt kielégít. Mindegyik kandeláberünk időjárásálló anyagokból készül, magas IP védettséggel, garantálva a hosszú élettartamot. Válasszon nálunk, hogy otthona kültéri területei még vonzóbbak és hangulatosabbak legyenek!


21termék
 

A Kültéri Kandeláberek Varázsa

Üdvözöljük a Lámpaszaküzlet kültéri kandeláber kategóriájában, ahol különböző stílusú és funkciójú világítási megoldásokat kínálunk. Klasszikus és modern kandelábereink tökéletes választást jelentenek kertek, járdák, bejárati utak és tengerparti sétányok számára, eleganciát és romantikát hozva a külső területekre.

Különböző Stílusok és Anyagok

Kínálatunkban a klasszikus kandeláberektől kezdve a modern darabokig széles választékban talál megoldásokat. Az anyagok tekintetében az alumíniumtól az acélig, a vasig és bronzig terjedő palettánk biztosítja a tartósságot és időjárásállóságot.

Választások Sokasága

A különböző stílusok és méretek lehetővé teszik, hogy mindenki megtalálja az otthonához vagy kertjéhez legjobban illő kandelábért. Legyen szó egy kis kerti ösvény megvilágításáról vagy egy nagyobb park díszítéséről, nálunk minden igényt kielégítő megoldást talál.

Kandeláberek Szerepe és Funkciói

A kültéri kandeláberek nem csak világítanak, hanem jelentős dekorációs szerepet is betöltenek. Egy jól megválasztott kandeláber képes átalakítani a kert vagy az udvar megjelenését, növelve annak vonzerejét és hangulatát.

Milyen Magasságú Kandelábereket Válasszon?

A kandeláberek magassága kulcsfontosságú, amikor a megfelelőt választja. Kínálatunkban 2-4 méter közötti magasságú darabokat talál, melyek ideálisak különböző méretű területek megvilágításához.

Prémium Minőség és Időjárásállóság

Minden kandeláberünk magas IP védettséggel rendelkezik, ami biztosítja a biztonságos használatot és hosszú élettartamot a kültéri körülmények között is.

Stílusok Sokfélesége

A Lámpaszaküzletben a klasszikus, vintage stílustól a modern, minimalista dizájnig terjedő kandelábereket kínálunk, hogy mindenki megtalálhassa a saját ízlésének és otthonának megfelelőt.

Fedezze fel a Lámpaszaküzlet különleges kandeláber kínálatát, és találja meg az Ön otthonához vagy kertjéhez tökéletesen illő megoldást! Legyen szó hangulatos világításról vagy dekoratív megjelenésről, nálunk biztosan megtalálja a keresettet.

Szűrés
Ár
 (Ft)
53 390 Ft - 541 900 Ft
Típus
Stílus
Maximális fényerő
 (Lumen)
714 Lumen - 3 570 Lumen
Lámpatest színe
Bura színe
IP védelem
 (IP)
IP 20 - IP 44
Szélesség
 (cm)
17 cm - 75 cm
Hosszúság
 (cm)
23 cm - 83 cm
Magasság
 (cm)
112 cm - 270 cm
Átmérő
 (cm)
22 cm - 87 cm
Termék státusza