Kérdése van? Keressen minket telefonon vagy írjon E-mail-t!

+36203670695

info@lampaszerviz.hu

H-P: 9:00-17:30

 

Kültéri kandeláber

Üdvözlünk a Kültéri Kandeláber kategóriánkban, ahol számos lenyűgöző és stílusos világítási megoldást kínálunk a kültéri terekhez. A kandeláberek hagyományosan a városi utcákat és parkokat világították meg, de mára szerves részévé váltak a privát otthonok kültéri területeinek is, mint például a kertek, járdák, bejárati utak, vagy akár a tengerparti sétányok.

Kínálatunkban megtalálod a klasszikus stílusú kandelábereket, amelyek a múlt századok hangulatát idézik, és hozzáadnak egy kis romantikát és eleganciát a kültéri terekhez. De ha a modern design felé hajlasz, akkor is találsz nálunk olyan kandelábereket, amelyek minimalista vonalaik és letisztult formáik révén harmonikusan illeszkednek a modern környezetbe.

A kültéri kandeláberek nemcsak megvilágítják a külső területeket, hanem jelentős dekorációs elemet is képeznek, amelyek meghatározzák a tér hangulatát és kinézetét. Egy jól megválasztott kandeláber képes átalakítani a kert vagy az udvar megjelenését, fokozva annak vonzerejét és hangulatát.

Mindegyik kandeláberünk prémium minőségű, időjárásálló anyagból készült, és magas IP védettséggel rendelkezik, így biztosítva a hosszú élettartamot és a biztonságos használatot a kültéri körülmények között is.

Böngéssz a különféle stílusú és méretű kandeláberek között, és találd meg azt, amelyik a legjobban illeszkedik otthonodhoz vagy kertedhez! Legyen szó akár egy hangulatos kerti ösvény megvilágításáról, vagy akár egy nagyobb park vagy tengerparti sétány díszítéséről, nálunk biztosan megtalálod a tökéletes megoldást.


25termék
 

Milyen magas legyen a kandeláber?

A kandeláberek magassága kulcsfontosságú tényező, amit érdemes figyelembe venni a vásárlás során. Általában a kandeláberek magassága 2-4 méter között változik. Az ideális magasság nagyban függ a használat helyétől és céljától. A nagyobb területek, például parkok vagy sétányok esetében magasabb kandeláberek használata ajánlott, hogy nagyobb területet tudjanak megvilágítani. Ezzel szemben a kisebb, privát otthoni területeken a kisebb, 2-3 méteres kandeláberek is megfelelőek lehetnek.

Milyen anyagokat használnak a gyártás során?

A kandeláberek gyártásához számos anyagot használnak, beleértve az alumíniumot, az acélt, a vasat, a bronzot és a műanyagot. Az anyagválasztás nagyban befolyásolja a kandeláber tartósságát, időjárásállóságát és stílusát. Az alumínium és az acél például nagyon tartós és időjárásálló, míg a bronz hozzáad egy kis vintage hangulatot a kültéri térhez.

Milyen stílusú kandeláberekkaphatók a LámpaSzaküzlet webáruházában?

Stílus tekintetében a kandeláberek széles választékban érhetőek el, a klasszikus, vintage stílusú kandeláberektől a modern, minimalista dizájnon át, egészen az ipari stílusú kandeláberekig. A választás a személyes ízléseden és az otthonod stílusán múlik.

Szűrés
Ár
 (Ft)
88 790 Ft - 528 900 Ft
Típus
Stílus
Maximális fényerő
 (Lumen)
714 Lumen - 3 570 Lumen
Lámpatest színe
Bura színe
IP védelem
 (IP)
IP 20 - IP 65
Szélesség
 (cm)
22 cm - 75 cm
Hosszúság
 (cm)
22 cm - 83 cm
Magasság
 (cm)
140 cm - 270 cm
Átmérő
 (cm)
22 cm - 87 cm
Beépített LED
Termék státusza