MAYTONI

Maytoni termékei minden stílust és igényt lefednek. Íme néhány, amit kínálnak:

  1. Klasszikus lámpák: A Maytoni kínálatában megtalálhatóak a klasszikus stílusú lámpák, amelyek tökéletesek a hagyományos otthonok számára. Ezek a lámpák a finom részletekkel és az örökkévaló dizájnnal hódítanak.

  2. Modern lámpák: A Maytoni modern stílusú lámpái azok számára ideálisak, akik szeretik a letisztult és egyszerű formákat. Ezek a lámpák a legfrissebb design trendekkel és színekkel vannak összhangban.

  3. Rustikus lámpák: Ha szeretné otthonát egy kis vidéki hangulattal feldobni, a Maytoni rustikus stílusú lámpái tökéletes választás lehetnek. Ezek a lámpák a természetes anyagokkal és a földszínekkel varázsolnak otthonosságot a térbe.

  4. Beltéri és kültéri világítás: A Maytoni nem csak a belső terek világításában jeleskedik, hanem a kültéri világításban is. Terasszok, kertek és bejáratok világítását is biztosítja.

  5. LED lámpák: A Maytoni LED lámpái energiatakarékosak és hosszú élettartamúak. Ezek a lámpák a legmodernebb technológiával készülnek, így biztosítva a legjobb minőségű fényt.

A Maytoni termékei minőségi anyagokból készülnek, és mindegyikük a legnagyobb gondossággal és odafigyeléssel kerül elkészítésre. A Maytoni számára a legfontosabb a vevői elégedettség, ezért minden terméküket arra tervezik, hogy hosszú éveken át szolgálják a vásárlóikat. Az összes termékük CE minősítéssel rendelkezik, ami garantálja a biztonságot és a megbízhatóságot.


184termék
 

Igen, ez Maytoni! Ő az, aki évek óta világosítja meg a világot. Találkoztak vele, anélkül, hogy tudták volna, hiszen a Maytoni fénye ellenállhatatlan. A Maytoni a jelen pillanatot teremti meg, világosabban ragyogva, mint a csillagok. Ő a fény, aki a "ma" világosabbá tételében versenyez.

Maytoni fényei az egész világon világítanak. Büszkén dolgozik nap mint nap világhírű lámpákkal, köszönhetően a tervezésnek. A Maytoni design nemzetközi belsőépítészeti és ipari formatervezési díjak teljes skáláját kapta.

A Maytoni a gyártás minden szakaszát a legfontosabbnak tartja. Nincs apró részlet, amit figyelmen kívül hagyna. A Maytoni fényei ott vannak az otthonában, létrehozva a fényélmény tereket, amelyekről mindig is álmodott.

A Maytoni csapata is megkérdőjelezi: Hány ember kell egy lámpa meggyújtásához? Az a személy, aki könnyebbé akar válni. És mindenki más, aki kész segíteni neki ebben.

Maytoni története 2009-ben kezdődött, amikor megalapították Hamburgban. Azóta számos díjat nyertek, és világszerte ismertté váltak termékeik és tervezéseik révén. A Maytoni mindig kész válaszolni bármilyen kérdésre, amit feltesznek neki.

Szűrés
Ár
 (Ft)
19 190 Ft - 1 203 990 Ft
Típus
Stílus
Maximális fényerő
 (Lumen)
150 Lumen - 17 640 Lumen
Lámpatest színe
Bura színe
Szélesség
 (cm)
4 cm - 101 cm
Hosszúság
 (cm)
9 cm - 180 cm
Magasság
 (cm)
4 cm - 235 cm
Teljes magasság
 (cm)
7 cm - 250 cm
Ernyő magassága
 (cm)
17 cm - 22 cm
Átmérő
 (cm)
12 cm - 120 cm
Teljes átmérő
 (cm)
12 cm - 120 cm
LED lámpa
Izzó cserélhető?
CRI
LED színhőmérséklet
Termék státusza